Kunstig intelligens

Deserunt pariatur.

Intels nye serverprocessor har 56 kerner og AI-accelleration

De nye Xeon Scalable-processorer får indbygget accelleration til træning af maskinlæringsalgoritmer.

Aug 08, 2019 ‐ Læs mere på www.version2.dk →

Nu slår kunstig intelligens også de bedste, menneskelige poker-spillere

En kunstig intelligens har vist sig i stand til konsekvent at vinde penge i et spil med fem professionelle pokerspillere.

Jul 12, 2019 ‐ Læs mere på www.version2.dk →

Nu kan et AI-værktøj afsløre falske billeder

Med næsten 100 procents nøjagtighed kan et digitalt system afsløre om et billede er blevet ændret. Overalt er der manipulerede billeder. Rigtigt mange giver billederne et ekstra twist, inden de offentliggøres. I en tid hvor falske nyheder omgiver os, er det vigtigt at kunne skelne det falske fra det rigtige. Adobe og universitetet UC Berkeley eksperimenterer med et værktøj, der kan afsløre falske billeder – om et billede er manipuleret. Analysen forgår i et neuralt netværk kaldet Convolutional Neural Network, der indeholder en funktion, som er baseret på Face Aware Liquify fra Adobe Photoshop. Face Aware Liquify kan lave bredere smil, større øjne eller en mere markant hage. I udviklingsarbejdet benyttes to datasæt med tusindevis af billeder. Det ene sæt er manipuleret via Face Aware Liquify. Det andet har en kunstner manuelt ændret. I sidstnævnte forsøg opstod der mange flere detaljer, da kompleksiteten i redigeringen blev højere. Billederne er blevet …

Jul 05, 2019 ‐ Læs mere på meremobil.dk →

Nyt AI-sprog skal gøre kunstig intelligens tilgængeligt for flere

Sproget Gen fra Massachusetts Institute of Technology vil gøre det nemmere for både nybegyndere og eksperter at få resultater med AI.

Jul 04, 2019 ‐ Læs mere på www.version2.dk →