Mobiltelefoner

Dolorem non ut aut.

Det vil vi teste i iPhone 11 Pro og Pro Max

iPhone 11 bliver en af årets mest omtalte mobiltelefoner - her er de funktioner, vi vil se ekstra grundigt på i vores test af iPhone 11.

Aug 21, 2019 ‐ Læs mere på mobil.nu →

Ny teaser for dual-display smartphone fra LG

KORT NYT: LG er klar med en ny teaser for deres kommende dual-display smartphone. Vi har tidligere i august, kunne fortælle at LG har lavet en teaser, for deres kommende smartphone. Nu er LG så klar igen med en teaser for IFA 2019 og deres kommende produktannonceringer. Vi ved ikke om der er tale om en decideret foldbar smartphone eller et cover med tilhørende skærm. LG har nemlig allerede et cover med en ekstra skærm indbygget. Derfor kan der også “bare” være tale om et nyt cover med et mini-display bag på. LG V50 ThinQ er i øjeblikket den nyeste model i serien, hvor det er muligt at købe et ekstra cover til. Sony inviterer til event på IFA-messen Det mest sandsynlige er dog en ny LG V60 ThinQ måske endda med to skærme indbygget fremfor et cover. Rygterne omkring LG V60 har ikke været vilde, AndroidCentral anslår at en …

Aug 21, 2019 ‐ Læs mere på meremobil.dk →

Samsung har den bedste smartphone-skærm

KORT NYT: Samsung Galaxy Note10+ tager endnu en pris hjem.

Aug 20, 2019 ‐ Læs mere på meremobil.dk →

Huawei Mate 30 Pro præsenteres lige inden iPhone 11 lancering

Det siges nu, at Huawei Mate 30 Pro bliver lanceret den 19. september - dagen før de nye iPhone 11 kommer ud i butikkerne.

Aug 20, 2019 ‐ Læs mere på mobil.nu →