Danske TwentyThree klar med videoværktøj i browseren

Danske TwentyThree har netop præsenteret det, de selv kalder for en "verdensnyhed": Videoværktøj i browseren, TwentyThree Personal.

Danske TwentyThree klar med videoværktøj i browseren

Den danske techvirksomhed TwentyThree har netop haft global lancering på TwentyThree Personal – et helt nyt værktøj, som gør det muligt muligt at lave videoer direkte i din browser.

En – ifølge virksomheden – verdensnyhed er, at du kan arbejde både individuelt eller med dine kollegaer og lave kollaborative videoer direkte i browseren.

Administrerende direktør og medstifter af TwentyThree Thomas Madsen-Mygdal er ikke en hr. hvem som helst på den danske tech-scene. Thomas Madsen-Mygdal stiftede Danmarks første internetvirksomhed Mondo i 1995, var tidlig investor og bestyrelsesformand i Podio, som blev solgt til Citrix i 2012, og har i alt mere end 25 års erfaring i bagagen fra techindustrien.

Nyt videoværktøj til alle direkte i browseren

Han øjner uanede muligheder til virksomheder og organisationer i alle størrelser med selskabets nye videoværktøj.

Madsen-Mygdal forklarer, at video kan skabe mere autentiske og varige relationer med kunder og interessenter, men der har også været for mange forhindringer til, at det er en del af hverdagen i en virksomhed.

“TwentyThree Personal ændrer på det ved at give alle i din virksomhed mulighed for at optage og dele videoer direkte fra din web-browser – lige så let som det er at skrive en e-mail,” siger han.

Hurtigt og let at komme i gang og bruge

Fordelen ved TwentyThree Personal er, at man ikke skal downloade en fil eller installere tunge programmer på ens computer for at kommunikere med video. Samtidig er platformen enkelt og intuitivt bygget op, så man kan være i gang efter blot få sekunder, lyder det i beskrivelsen af tjenesten.

Herfra kan man optage og producere videoer direkte i browseren.

Se også: De største danske teknologivirksomheder

Video til mere nærværende kommunikation

Thomas Madsen-Mygdal forestiller sig, at man skal bruge TwentyThree Personal til at skabe en mere nærværende form for kommunikation – både til kampagner og digital kommunikation.

Derfor TwentyThree Personal integreres med andre platforme i marketingporteføljen, så en lang række kundeoplevelser med kunder og medarbejdere nemt kan automatiseres med video – og dermed skabe mere nærvær.

Alternativer til TwentyThree Personal

TwentyThree Personal er den første online tjeneste i browseren, som lader folk redigere videoer sammen. Kan du leve uden muligheden for at lave kollaborativ videoredigering i browseren, er der flere andre alternativer til TwentyThree Personal.

Nogle tjenester kræver, at man installerer en udvidelse til sin webbrowser, mens andre fungerer helt uden. Både med og uden brug af udvidelser kan man lynhurtigt få adgang til et kraftfuldt redigeringsværktøj. Ofte kan denne slags udvidelser være ganske glimrende videoredigeringsprogrammer.

WeVideo

WeVideo er det bedste direkte alternativ til TwentyThree Personal. Det er en af de enkleste videoredigeringsprogrammer, og det giver resultater  af høj kvalitet og med et professionelt udtryk. WeVideo har mange funktioner, som du kan bruge, hvilket udvider dets funktionalitet.

Du kan bruge WeVideo på enhver enhed, uanset hvor du er. Desuden kan du nemt tilføje en voice-over og aktivere flere redigeringstilstande, hvilket vil være særligt praktisk for begyndere.

FlexClip

FlexClip har grundlæggende funktioner til redigering. Det gør det muligt at tilpasse videoindhold, lige fra beskæring af videoen til tilføjelse af tekst, logo, musik, overgang og voiceover osv.

Dens force er, at den har et stort bibliotek, der har forhåndslavede skabeloner, soundtracks og mange interessante billeder og videoklip. Den understøtter også flere videoformater og kan gemme videoer i Ultra HD-opløsning.

Magisto

Magisto er lidt anderledes. Den bruger kunstig intelligens og skaber automatisk videoer baseret på den valgte stil. Det eneste, du skal gøre, er at uploade de klip, du ønsker at inkludere i den færdige video.

Efter et par minutter kan du dele den færdige video i sociale netværk direkte fra applikationen samt få adgang til videoen via synkronisering i skyen.

Magisto er ekstremt simpelt, så der er ikke andet for end at håbe, at tjenesten rammer det udtryk, du er ude efter.

Se også: Nyheder om dansk teknologi