HP klar med Spectre x360, ENVY 34” og 11” Tablet PC

HP er klar med Spectre x360 laptop, ENVY 34” skærm og 11” Tablet PC og de har alle fokus på produktivitet og arbejde - se funktioner og priser.

HP klar med Spectre x360, ENVY 34” og 11” Tablet PC

HP har for nylig præsenteret en række nye spændende produkter til en travl arbejdsdag. For eksempel Spectre x360 og en helt ny innovativ 11” tablet PC.

Fælles for alle enheder er, at de er udstyret med det nyeste styresystem Windows 11.

HP Spectre x360 16” 2-i-1 bærbar PC til forbrugeren på farten

Den nye laptop Spectre x360 har skærm på hele 16 tommer. Den har 16:10-format og UHD+OLED-skærm med VESA True Black HDR og 100% farvekalibrering. Der burde være garanti for livlige detaljer og farverige billeder.

Lyden har mere afbalanceret diskant og AI Noise Removal, der dæmper baggrundsstøj, forklarer HP. De lover desuden, at den kan spille højt.

Spectre x360 har 11. Gen Intel Core i7 processer, NVIDIA GeForce RTX 3050 laptop GPU, den hurtige Wi-Fi 6E, Bluetooth 5.2 og op til 17,5 timers batterilevetid på én opladning.

HP oplyser desuden, at det er den første notebook, der er lavet af Ocean-Bound plastik.

Mange bruger i dag videoopkald mere end tidligere og til det har HP Spectre x360 HP GlamCam. Den funktion skulle forbedre belysningen og sørge for den rigtige mængde lys til ens ansigt ved automatisk at justere dårlige lysforhold, selv når du flytter fra hjemmekontoret til terrassen.

HP Spectre x360 16” 2-in-1 Laptop PC forventes at være tilgængelig i løbet af efteråret fra 14.999 kroner.

Se også: Hvilke typer hardware findes der?

HP ENVY 34” All-in-One PC-skærm

HP har også godt nyt til den gruppe, de selv beskriver som ”kreative udviklere”. HP ENVY 34” All-in-One PC-skærm er ikke bare stor – den er også ultra bred.

Sammen med de nye Windows 11 Snap Layouts kan du nemt se flere dokumenter side om side eller hurtigt flytte et vindue på den store brede skærm.

Den har et integreret strømforsyningsdesign, avanceret termisk løsning, trådløse opladningsindlæg indbygget i stativet sammen med flere porte, herunder Thunderbolt 4.

HP ENVY 34” All-in-One Desktop PC forventes at være tilgængelig i begyndelsen af oktober fra 21.999 kroner.

hp envy 34

HP 11” Tablet PC

Endelig har HP også præsenteret 11” Tablet PC med touch-skærm. Det er en tynd og let enhed designet til produktivitet og kreativitet på farten.

Den er ligeledes udstyret med muligheden for at udnytte Windows 11 Snap Layouts i både liggende og stående tilstand ved hjælp af det indbyggede støtteben. Så man kan se indhold, redigere mellem to apps og dele indhold under videoopkald.

Tastaturet er magnetisk og kan klipses på og af og enheden understøtter også HP Rechargeable Tilt Pen, HP Palette software og Windows Ink.

HP 11” Tablet-PC tilgængelighed og pris offentliggøres på et senere tidspunkt.

hp 11 tommer tablet pc

Se også: Nyheder om hardware