Samsung Galaxy Book2 Pro: Laptops til arbejde

Den nye Samsung Galaxy Book2 Pro-serie kombinerer lang batteritid, 5G, høj ydeevne og sikkerhed. De bærbare computere er rettet mod det fleksible arbejdsliv.

Samsung Galaxy Book2 Pro: Laptops til arbejde

Samsung Galaxy Book2 Pro er ny laptop-serie til det, Samsung selv kalder for det fleksible arbejdsliv. Det betyder laptops, der ikke vejer meget, har lang batteritid, 4G og 5G og fokus på høj sikkerhed.

Kraftfuld og meget let

Galaxy Book2 Pro-serien har et tyndt, let og fleksibelt design og understøtter 5G og Wi-Fi 6E. Den nye serie kommer med enten 13,3 eller 15,6 tommer skærm. 13,3 tommer-modellen vejer ned til 0,87 kilo.

Den kommer med imponerende 21 timers batteritid. Det skyldes blandt andet implementeringen af 12. generations Intel Core-processorer, der gør det muligt for brugerne at arbejde, foretage videoopkald og spille med ensartet og pålidelig ydeevne. RAM kan fås fra 8 til 16 GB, og der er plads til microSD-kort.

1080p-webcam

Galaxy Book2 Pro-serien er blevet opgraderet med 1080p FHD-webcams og bredere betragtningsvinkler. Studietilstanden er også blevet opgraderet med et væld af nye funktioner.

Lyden i Galaxy Book Pro2-serien er også blevet forbedret, og tovejs AI-støjreduktion reducerer distraherende lyde fra både dig og andres omgivelser. Derudover understøtter Galaxy Book2 pro-serien AKG og Dolby Atmos-lydteknologi.

Understøtter S Pen

Modellen, der hedder Galaxy Book2 Pro 360, har også S Pen-funktionalitet. S Pen kender vi fra den nu droppede Note-serie, men den understøttes af både den nye Samsung S22 Ultra og Fold 3. Planen er, at S Pen generelt skal integreres bredere med en række af Samsungs produkter.

Bedre kontrol og interaktion på tværs af enheder

Den nye Galaxy Book Experience gør, at man blot skal logge ind på ens Samsung-konto for at få direkte adgang til Samsung Galaxy-enhedsapps og indhold, inklusive Samsung Gallery og Samsung Notes samt parring til Galaxy Buds.

Galaxy Book Experience tager også brugere gennem Galaxy Book Smart Switch-processen, der hjælper brugere med at flytte data, fotos, indstillinger og mere fra den gamle computer til den nye.

Derudover byder de nye latops også på Samsung Multi Control, som giver mulighed for problemfri interaktion mellem enheder, og Private Share til deling af følsomme arbejdsdokumenter med kolleger.

Se også: Hvilken router er bedst til virksomheden?

Høje sikkerhedskrav

Samsung vægter sikkerheden højt i den nye laptop-serie. Det betyder, at Samsung fokuserer på databeskyttelse, identitet og integritet i de nye laptops, og de opfylder begge Microsofts krav til Secured Core PC.

Secured Core PC, som tidligere var designet til virksomhedscomputere i brancher, der kræver høj sikkerhed såsom finans, sundhedspleje og myndigheder, giver et forbedret niveau af beskyttelse i Windows 11.

Sikkerhedsfunktionaliteten har integreret hardware og indbygget software for at øge beskyttelsen mod potentielle cyberangreb.

Se også: Hvilken computerhardware er bedst?

Tilgængelighed og dansk pris

Galaxy Book2-serien omfatter Galaxy Book2 Pro, Galaxy Book2 Pro 360, Galaxy Book2 og Galaxy Book2 360. Galaxy Book2 Pro vil være tilgængelig i Danmark i farverne Graphite og Silver og Galaxy Book2 Pro 360 i farverne Burgundy og Graphite.

  • Galaxy Book2 Pro 360 har en vejledende pris fra 10 499 kroner
  • Galaxy Book2 Pro har en vejledende pris fra 9 799 kroner
  • Galaxy Book2 har en vejledende pris fra 5 799 kroner
  • Galaxy Book2 360 har en vejledende pris fra 8 499 kroner

Alle produkter vil være tilgængelige fra april 2022 hos udvalgte forhandlere og på samsung.com.

Se også: Nyheder om hardware