Ny løsning bruger AI og 5G til at forudsige virksomheders drift

Teleselskabet Verizon og it-virksomheden Atos er gået sammen om at levere en 5G edge-løsning med fokus på AI og prædiktiv analyse, som kan effektivisere virksomheders drift.

Ny løsning bruger AI og 5G til at forudsige virksomheders drift

USA’s største teleselskab Verizon og den internationale it-virksomhed Atos er gået sammen om at levere intelligente IoT-løsninger og privat 5G multi-access edge computing-teknologi til virksomheder, myndigheder og lokalsamfund over hele verden.

Samarbejdet mellem de to giganter giver først og fremmest virksomheder inden for transport, industri, logistik og fremstilling adgang til helt nye digitale indsigter drevet af 5G-edge computing.

Løsningen består af hardware, 5G, applikation og automatisering, services og servicedesk-support. Løsningen imødekommer ligeledes udfordringer i forhold til skalerbarhed og latency på en kosteffektiv måde og kan skabe forretningsværdi for virksomheder, lyder det fra Verizon Business.

Læs også: Hvad er kunstig intelligens? Sådan ser fremtiden med AI ud

Hjælper virksomheder med at operere mere effektivt

Atos lancerede i juli 2021 ’Atos Computer Vision Platform’, som er en høj skalérbar platform til at analysere videoer og billeder ved brug af kunstig intelligens. Denne platform implementeres i Verizons privat 5G multi-access edge computing-teknologi. Den giver virksomheder adgang til lettilgængelige løsninger til forskellige industrier.

Platformen bruger cloud computing i stor skala og AI-drevet dataanalyse til at hjælpe virksomheder til at operere mere effektivt. Med teknologien er det for eksempel muligt at analysere op til 180 milliarder datapunkter i timen, hvilket vil gøre det muligt for ingeniører og operatører i virksomheder at forudsige præcis op til 30 dage i forvejen, hvornår og hvor nedetid i driften kan forventes.

“Denne nye fælles løsning vil give virksomhedskunder et hidtil uset niveau af indsigt i deres drift, og vi er begejstrede for udsigten til at bygge videre på vores eksisterende partnerskab med Atos. Vi ved, at fremtiden vil blive bygget på vores førende 5G-netværk, og denne løsning er endnu et eksempel på, hvordan vores produkter og løsninger har en ægte indvirkning på virksomhedens effektivitet og omsætning i dag,” siger Tami Erwin, CEO, Verizon Business.

Læs også: Nyheder om kunstig intelligens