Telebranchen

Aut eum et.

Intel dropper 5G-chips til smartphones

KORT NYT: Intel har meddelt at de dropper 5G-chips til smartphones og vil i stedet fokusere på 4G. Nyhedsstrømmen står ikke ligefrem stille, hvis vi snakker om 5G-chips. Få timer efter at Apple og Qualcomm meddelte, at de indgik et forlig og fortsatte samarbejdet, så har Intel nu annoncerede at de dropper 5G-chips. MacRumors bringer blandt andet historien ovenpå en pressemeddelse fra Intel. Galaxy Fold kommer til Danmark i maj – uden 5G Intel meddeler, at de har besluttet at droppe 5G modems til smartphones, og i stedet fokusere på det nuværende 4G samt det kommende 5G-netværk til PC’er, IoT-enheder og datacentre. Intel vil stadig overholde sine kundeforpligtelser overfor smartphoneejere med 4G-chips. Det tyder derfor på at næste års iPhone alligevel vil få 5G mulighed, da Intel er ude til den tid – og Qualcomm samt Apple er blevet enige. Fra 2020 skulle alle iPhones køre med Qualcomms chipset. 5G …

Apr 18, 2019 ‐ Læs mere på meremobil.dk →

Qualcomm og Apple dropper alle retsager

Qualcomm og Apple har indgået et forlig, og dropper derfor alle retsager. Det kan betyde en fremrykkelse af en 5G-iPhone.

Apr 18, 2019 ‐ Læs mere på meremobil.dk →

Første indtryk og test af Huawei P30 lite

Huawei P30 lite er klar til forudbestilling nu og leveringen sker fra den 6. maj - er den værd at købe? Første indtryk og test Huawei P30 lite.

Apr 17, 2019 ‐ Læs mere på mobil.nu →

For og imod Huawei P30 lite – test og bedømmelse

Huawie P30 lite er stort set fejlfri, hvis man kan leve med en mobil, der ikke har de ypperste specifikationer. Test og bedømmelse af Huawei P30 lite.

Apr 17, 2019 ‐ Læs mere på telepristjek.dk →