Telebranchen

Aut eum et.

Samsung Galaxy Note Unpacked dato afsløret

Datoen for hvornår Samsung vil offentliggøre deres næste flagskib, Galaxy Note 10, er angiveligt afsløret. Skal man tro de seneste rygter, så vil Samsung offentliggøre Galaxy Note 10 onsdag den 7. august. Tidligere har rygterne gået på, at de ville vælge lørdag den 10. august. Men CNet mener nu at vide, at det bliver den 7. august. Det skriver GSMArena.com. Kameraet ødelægger måske designet på Galaxy Note 10 Ifølge oplysningerne fra CNet, så skulle Samsungs Unpacked event blive afholdt i New York City. Nærmere præcis Barclays Center, hvor også Galaxy Note 9 blev offentliggjort sidste år. Den blev offentliggjort torsdag den 9. august. Datomæssigt har det jo også været nærliggende, at Samsung ville vælge den 10. august til Galaxy Note 10, men da det falder en lørdag, betyder det måske noget rent logistisk. Det ventes, at Samsung vil lancere to nye Galaxy Note-modeller. Hvis rygtebørsen får ret, vil de afsløre …

Jun 19, 2019 ‐ Læs mere på meremobil.dk →

Bloomberg: Huawei klar til nedgang i smartphonesalg på 40-60%

Huawei forbereder sig angiveligt på et fald i smartphone-salget på 40-60 procent - det svarer til cirka 40-60 millioner færre solgte enheder.

Jun 19, 2019 ‐ Læs mere på mobil.nu →

Tæt på den vilde videooptager i Sony Xperia 1

VIDEO: Se her mit forsøg på at skabe en 4K-video i 21:9-format med Sony Xperia 1 og den medfølgende ret vilde videooptager.

Jun 19, 2019 ‐ Læs mere på meremobil.dk →

Nyt TV 2 Play til Android og Apple iOS

TV 2 har netop lanceret en ny TV 2 PLAY-app, der ud over et nyt look & feel byder på en forbedret brugeroplevelse i form af ny navigation, hvor der bl.a. er fokus på nyheder og aktualitet.

Jun 18, 2019 ‐ Læs mere på digitalt.tv →