Jabra Engage 55 – nyt trådløst professionelt headset til arbejdspladsen

Danske Jabra er klar med det nye trådløse headset Engage 55, som giver medarbejdere god samtalekvalitet og høj kvalitet med kryptering af det trådløse signal under opkald.

Jabra Engage 55 – nyt trådløst professionelt headset til arbejdspladsen

Virksomheder med medarbejdere, som foretager mange opkald på én dag og har brug for ekstra fleksibilitet, har nu mulighed for at opgradere til Jabras nyeste trådløse professionelle headset, Jabra Engage 55.

Headsettet, som den danske virksomhed for nylig har præsenteret, kommer med en lang række smarte funktioner og nyheder, som gør headsettet særdeles velegnet til gennemføre opkald i høj kvalitet og med høj sikkerhed.

Læs også: Alt om hardware – hvilke slags computerhardware findes der?

Krypterede opkald med lang rækkevidde

Headsettet er et såkaldt trådløst DECT-headset, som er en teknologi designet til trådløs kommunikation – i dette tilfælde foregår den trådløse kommunikation mellem selve headsettet og en kompakt Link 400 USB-C-adapter, som tilsluttes en computer.

Adapteren giver headsettet en utrolig lang rækkevidde på op til 150 meter, og adapteren skal blot tilsluttes en computer, og så er headsettet klar til brug. Headsettet overgår desuden det såkaldte DECT-sikkerhedsniveau C ved at den trådløse kommunikation til adapteren anvender ekstra 256-bit FIPS-krypteringsalgoritmer af militær standard.

Forbedret opkaldskvalitet og god komfort dagen lang

Opkaldskvaliteten er altafgørende i headset, som medarbejdere skal bruge i timevis hver dag. Derfor har Engage 55-headsettet også støjreduktion og en stemmeforbedrende mikrofon, som fjerner baggrundsstøj, mens stemmen forbliver krystalklar og dermed giver en mere fokuseret samtaleoplevelse.

Dertil har Jabra sørget for en række tiltag, der skal gøre headsettet behageligt at bruge en hel dag. Selve headsettets hardware er let i udformningen og har ørekopper, der kan tilpasses den enkelte, som gør det behageligt at bære hele dagen. Headsettet kommer desuden i tre udgaver: Stereo med to on ear-ørekopper, mono med én on ear-ørekop og en konverterbar udgave med ørekrog, nakkebøjle og hovedbøjle, så man kan have headsettet monteret lige, som man ønsker det.

På softwarefronten er også gjort en række tiltag for at sikre god komfort. Engage 55 har indbygget justerbar sidetone, som afspiller lidt af brugerens egen stemme i højtalerne, så man kan høre sig selv tale. Det hjælper til, at man undgår at tale for højt. Headsettet har også SafeTone 2.0, som beskytter brugerens hørelse.

Lang batteritid og understøttelse af populære tjenester

Jabra Engage 55 har en batteritid på op til 13 timer. Der sidder desuden en lille rød statuslampe på siden af headsettet, som viser andre medarbejdere, at brugeren er optaget af et opkald. Headsettet fungerer desuden med alle førende Unified Communikcations- og kontaktcenterplatforme som Microsoft Teams, Zoom, Cisco, Unify, Amazon Chime, Google Meet, Avaya, Unify og Alcatel Lucent.

Det nye Engage-headset har en dansk pris på mellem 1 905 og 2 463 kroner.

Læs også: Nyheder om hardware