Endnu ingen artikler

Der er pt ingen artikler på denne underside, men de er lige på trapperne, så tjek gerne tilbage om et par dage!

Oversigt Top-100 største It- & teknologivirksomheder i Danmark

Vi har fokus på teknologi-uddannelserne, danske iværksættere, dansk teknologi generelt, men også for udviklingen i de 100 største danske teknologivirksomheder. De største danske teknologivirksomheder repræsenterer en stor andel af den samlede danske eksport og de er arbejdsgivere til en meget stor andel af højtuddannet arbejdskraft, som samlet set står for en betydelig andel af statens indtægter ved beskatning af løn.

Nedenfor har vi listet en oversigt over de 100 største danske It- og teknologivirksomheder. Oversigten er ordnet alfabetisk. Oversigten er således ikke et udtryk for en rangering af de største teknologivirksomheder i landet. Det er fra virksomheder i oversigten, at vi bringer pressemeddelelser fra på 24Tech.dk.

Listen viser en oversigt over de 100 største It- & teknologivirksomheder i Danmark. Oversigten er ordnet alfabetisk. Det er fra virksomheder i oversigten, at vi løbende bringer pressemeddelelser fra. Pressemeddelelser fra de 100 største virksomheder indenfor It og teknologi, viderebringes hovedsageligt uredigeret og det fremgår tydeligt at der er tale om en pressemeddelelse fra det pågældende firma.