Samsung Galaxy Book2 Business – fuld fokus på sikkerhed

Galaxy Book2 Business er en ny kraftfuld PC bygget på vPro-platformen og spækket med avancerede sikkerheds- og produktivitetsfunktioner.

Samsung Galaxy Book2 Business – fuld fokus på sikkerhed

I takt med, at fjernarbejde bliver hyppigere, bliver cybertruslerne det ligeledes. Af samme grund retter virksomheder øget opmærksomhed på de fjernarbejdende ansatte, som i mindre grad har adgang til de samme sikkerhedsredskaber og -infrastruktur, der ellers er tilgængelig på kontoret.

Det ønsker Samsung at ændre på med deres nye Galaxy Book2 Business, der gør det muligt at forhindre forsøg på infiltrering.

Fokus på høj IT-sikkerhed

Dette sker blandt andet ved hjælp af en Tamper Alert-funktion, der tracker og detekterer fremmed aktivitet på PC’ens systemer, og ved hjælp af en Hardware-baseret Root of Trust, som validerer BIOS og bygger troværdige kæder mellem CPU’en, processoren og hukommelse.

Skulle det ske, at Galaxy Book2 Business bliver forsøgt infiltreret, er følsomme data sikre med BIOS auto-gendannelse. Det er en funktion, der opdager trusler gennem PC’ens opstartsproces, og som automatisk gendanner BIOS på en backup-kopi, før skaden er sket.

samsung galaxy book 2 business

Intel vPro og Hardware Shield

Galaxy Book2 Business er udstyret med ekstra beskyttelseslag og support skræddersyet til nutidens fjernarbejde. PC’en er bygget på Intel vPro, der yder høj sikkerhed, og sammen med Intel Hardware Shield er hardwaren og styresystemet bedre beskyttet mod angreb og malware.

Ved at overvåge både BIOS- og OS-niveauer kan Galaxy Book2 Business hjælpe virksomheder med at holde både ansatte og data sikre. Derudover er enheden beskyttet mod kernel- og firmware-angreb med Microsoft Secured-Core PC (SCPC), der forhindrer systemet i at blive kompromitteret af ondartede kode.

Udvidede muligheder for virksomheder og medarbejdere

Galaxy Book2 Business tilbyder også de sikkerhedsløsninger og forbindelser, der findes i Samsungs økosystem. Ansatte kan anvende Samsung Account Single Sign-On-funktionen til let godkendelsesproces ved at kræve, at legitimationsoplysninger kun indtastes en enkelt gang.

Samsungs nye blockchain-baserede Private Share giver ligeledes virksomhedskunder den sikreste platform til kryptering og deling af fortrolig information. Ansatte kan godkende adgang og indstille udløbsdatoer for hver fil, der sendes, så fortrolige og følsomme oplysninger forbliver sikre. Skulle en ansat på noget tidspunkt miste sin Galaxy Book2 Business, kan vedkommende bruge Samsungs SmartThings Find til at søge efter og lokalisere den.

Som en del af Galaxy-økosystemet kan Galaxy Book2 Business synkroniseres med smartphone-apps gennem Link til Windows, hvilket muliggør at kunne sende beskeder og lave opkald fra begge enheder.

Nyligt brugte smartphone-apps kan åbnes på Galaxy Book2 Business, så man kan fortsætte på computeren præcis, hvor man slap på telefonen.

samsung galaxy book 2 business 2 pris

Se også: Hvilken slags computerhardware kan man få?

Forbedret videoopkald

Videokald er blevet en rutine i arbejdslivet for mange, og Galaxy Book2 Business kan optimere lyd og billede for både Google Meet, Microsoft Teams eller Cisco Webex Meet.

Auto-framing sørger for, at kameraet er fokuseret på dit ansigt, og baggrundseffekter slører baggrunden og minimerer distraktioner. Hver Galaxy Book2 Business PC filtrerer automatisk statisk baggrundsstøj, så stemmer kommer klart igennem og sørger for, at alle ord er forståelige og tydelige.

Tilgængelighed og pris

Galaxy Book2 Business er tilgængelig fra starten af april på udvalgte markeder. Samsung har udsendt en dansk pressemeddelelse ud om enheden, så vi forventer, at den også kommer til salg herhjemme.

Desværre er prisen ikke oplyst.

Alternativer til Galaxy Book2 Business

Samsung er naturligvis ikke alene om at levere laptops til virksomheder med fokus på sikkerhed. Blandt de alternativer, man kan fremhæve, er Alienware M15 R3, HP Spectre x360, Microsoft Surface Book 2 og så naturligvis Apples MacBook Pro.

Disse fire alternative laptops kan alle udføre cybersikkerhedsrelateret arbejde i baggrunden og er rigtig gode bud på laptops, der vil give en sikker arbejdsdag.

Se også: Nyheder om hardware