Brug VPN til at gøre dine tech-produkter mere sikre

En VPN kan sikre og åbne op for meget mere streaming end blot på din computer - en VPN fungerer også på routere, spillekonsoller, og smart tv.

Brug VPN til at gøre dine tech-produkter mere sikre

Vores hverdag bliver mere og mere digital og der er mange muligheder for at blive hacket. Et virtuelt privat netværk – eller VPN – kan være et effektivt redskab til at skabe en sikker og privat forbindelse til internettet.

En af de største fordele ved at bruge en VPN er øget sikkerhed – noget CyberGhost VPN har et stærkt fokus på. Når du opretter forbindelse til en VPN-server, er al trafik mellem din enhed og VPN-serveren krypteret.

Dette er især vigtigt, når du bruger offentlige Wi-Fi-netværk, som ofte ikke er sikre og nemt kan kompromitteres af hackere.

VPN til mange forskellige enheder

Brug af en VPN hjælper også med at beskytte dit privatliv ved at skjule din IP-adresse og dine onlineaktiviteter for nysgerrige øjne.

Mange forbinder først og fremmest VPN-tjenester med noget, der bruges på en computer, men en tjeneste som CyberGhost VPN kan bruges på forskellige enheder som laptops og computere, mobiltelefoner (både Android og iOS), routere, spillekonsoller, og smart tv. Til computere understøttes Windows, Mac og Linux.

Med over 15 års erfaring inden for privatlivs- og sikkerhedsbranchen er CyberGhost VPN en førende tjenesteudbyder. De har mere end 38 millioner brugere verden over og er en af de mest anbefalede VPN-tjenester på TrustPilot med 16.000+ anmeldelser.

Bedre internetforbindelse

Som en bonus kan brugen af en VPN også forbedre din internetydelse ved at reducere afstanden mellem din enhed og det websted eller den onlinetjeneste, du har adgang til.

Når du opretter forbindelse til en VPN-server, bliver din trafik dirigeret gennem serveren, som kan være placeret tættere på det websted eller den tjeneste, du har adgang til. Dette kan resultere i hurtigere download- og uploadhastigheder.

Få adgang til mere digitalt indhold

Mange streamingtjenester begrænser det indhold, der er tilgængeligt i forskellige lande, så du betaler for tjenester, hvor du ikke kan se de fede nye serier og film før senere – hvis du overhovedet kan se dem.

Netflix begrænser for eksempel adgangen til indhold på baggrund af brugerens placering. Andre tjenester kan man f.eks. slet ikke få adgang til fra ens land, især sportstjenester.

Her kan en VPN som CyberGhost gøre dit streaming-liv sjovere, da den kan omgå disse begrænsninger ved at maskere din IP-adresse og give dig en ny IP-adresse på et andet sted. I stedet for Danmark kan du indstille VPN’en til at få det til at se ud som om, at du kommer fra USA. På den måde kan du få adgang til indhold, der ikke er tilgængeligt i dit hjemland.

Hvis der er specifikke sportsbegivenheder, som du gerne vil se, men som du normalt ikke kan se, så gør en tjeneste som CyberGhost VPN det muligt og virkelig nemt. Det skyldes, at CyberGhost VPN har streaming-optimerede VPN-servere, der er kompatible med over 40 platforme.

Hurtigere spiloplevelse

For gamere er en tjeneste som CyberGhost VPN et must. CyberGhost tilbyder gaming-optimerede servere og kompatibilitet med spilkonsoller, hvilket har en stor betydning for din spiloplevelse.

Med CyberGhost VPN kan du blandt andet reducere latenstiden – spilleren med den laveste latenstid har de bedste chancer for at vinde i online spil. Det skyldes, at VPN’en sørger for, at du får forbindelse til en server tæt på dig, hvilket reducerer latenstiden.

VPN til en lav pris

CyberGhost VPN er en af de mest anerkendte VPN-tjenester på markedet i dag og tilbyder 2 måneder gratis, når du tilmelder dig en 2-årig kontrakt. Prisen er så lav som omkring 16 kroner om måneden. Det gør den til en af de mest prisvenlige VPN’er på markedet overhovedet.

CyberGhost VPN tilbyder også en eksklusiv 45 dages pengene tilbage garanti. Klik her for at læse mere om CyberGhost VPN.