OpenAI lancerer ChatGPT for virksomheder

OpenAI, der står bag chatbotten ChatGPT, er klar med ChatGPT Enterprise målrettet virksomheder. ChatGPT Enterprise er både hurtigere, sikrere og mere avanceret.

OpenAI lancerer ChatGPT for virksomheder

Siden OpenAI lancerede ChatGPT sidst i 2022, har virksomheden oplevet en enorm stor interesse for chatbotten. Ligesom millioner af mennesker fik øjnene op for ChatGPT på rekordtid, gjorde mange virksomheder det samme.

Hele 80 procent af alle Fortgune 500-virksomheder har registreret en ChatGPT-konto til trods for, at der hidtil ikke har været en løsning rettet mod netop sådanne virksomheder.

Men det ændrer sig nu, hvor OpenAI er klar med en løsning målrettet virksomheder. Navnet er ChatGPT Enterprise, og virksomheder som Block, Canva, Carlyle, The Estée Lauder Companies, PwC og Zapier har allerede taget den i brug.

Læs også: Hvad er kunstig intelligens? Sådan ser fremtiden med AI ud

Hurtigere og ubegrænset adgang til GPT-4

En af fordelene for virksomheder ved at bruge ChatGPT Enterprise er, at alle former for begrænsninger er fjernet. Derfor yder ChatGPT op mod dobbelt så hurtigt som normalt, når man anvender Enterprise-udgaven.

Input eller filer i ChatGPT Enterprise kan også være fire gange så lange eller store som normalt. Der er ligeledes gratis adgang til at tilgå avanceret dataanalyse – det som tidligere hed Code Interpreter. Uanset om det er finansielle forskere, der knuser markedsdata, marketingfolk, der analyserer undersøgelsesresultater, eller dataforskere, der debugger et ETL-script, kan man på få sekunder analysere store mængder af oplysninger.

Algoritme trænes ikke med virksomheders data

OpenAI oplyser, at virksomheder ejer og styrer deres forretningsdata, som anvendes i ChatGPT Enterprise. Derved træner OpenAI ikke algoritmen med de data og chatsamtaler, som kommer fra ChatGPT Enterprise-konti.

Alle samtaler er krypterede under afsendelse og ved modtagelse med AES-256 og TLS 1.2+, og ChatGPT Enterprise overholder den frivillige compliance-standard SOC 2. Den specificerer, hvordan virksomheder skal håndtere kundedata.

Hvad koster ChatGPT Enterprise?

OpenAI oplyser ikke på sin hjemmeside, hvad ChatGPT Enterprise koster. Er man en virksomhed og ønsker adgang til ChatGPT Enterprise, er man nødt til at kontakte OpenAI’s salgsteam for at få et konkret tilbud.

”Virksomheder, der er interesserede i ChatGPT Enterprise, bør kontakte os. Vi ønsker ikke at oplyse priser, da det vil afhænge af hver virksomheds behov og anvendelsestilfælde,” oplyser OpenAI.

Læs også: Nyheder om kunstig intelligens