Stofa skifter navn og bliver til Norlys

Hidtil har man kunnet købe nærmest samme internet- og tv-produkter hos Norlys og Stofa, men fra midten af september er det slut: Stofa bliver til Norlys.

Stofa skifter navn og bliver til Norlys

Siden 2020 har Stofa været ejet af den nye koncern Norlys og har været drevet som sit eget selvstændige brand, der solgte internet, tv og telefoni som vanligt.

Men det bliver snart slut. Norlys oplyser nemlig, at Stofa bliver en del af Norlys-brandet midt i september. Dermed bliver det et endegyldigt farvel til Stofa-brandet, da eksisterende kunder hos Stofa overgår til Norlys.

Stofa nåede at eksistere som et selvstændigt brand i 45 år.

”Da Norlys-koncernen blev skabt i 2020, var det med en ambition om at samle hele forretningen under ét stærkt brand. Vi har bevæget os i den retning skridt for skridt de seneste år, og nu er vi klar til at satse fuldt ud på Norlys-brandet, også når det kommer til internet og tv. Ambitionen er at levere endnu mere sammenhængende løsninger til kunderne,” siger Sune Nabe Frederiksen, der er direktør for Norlys’ digitale forretning.

Læs også: Overblik over de danske teleselskaber – hvilke teleselskaber ejer hvem?

Kunder mærker ingen forandring

En flytning af kunderne kunne være en oplagt anledning til at påføre eksisterende Stofa-kunder prisstigninger eller ændrede abonnementer og vilkår, når de flyttes til Norlys.

Men det bliver ikke tilfældet, forsikrer energi- og telekoncernen. Det eneste, der ændrer sig, er navnet. Kunderne beholder deres nuværende produktsammensætninger og priser, og kunder med en Stofa-mail kan ligeledes fortsætte med at bruge denne efter sammenlægningen af de to brands.

”Det er vigtigt for os, at kunderne mærker så lidt til skiftet som muligt. Vi har kunder, der har haft Stofa som leverandør i flere årtier, og nogle af dem skal nok lige vænne sig til, at deres produkter fremover leveres i Norlys-navnet. Men jeg kan forsikre kunderne om, at de ikke oplever andre forskelle, end at deres produkter og services skifter navn,” siger Sune Nabe Frederiksen.

Norlys oplyser, at kunder hos Stofa modtager brev eller mail med information om skiftet hen over de kommende uger.

Stofas historie

  • 1959: Anton Petersen stiftede selskabet Anton Petersen A/S, som i begyndelsen solgte antenner. Hurtigt så han dog muligheden i fælles antenneanlæg, som for alvor blev startskuddet for etableringen af Stofa. Det første fællesantenneanlæg blev etableret i Boligforeningen Odinsgaard i Horsens.
  • 1978: Anton Petersen A/S skifter navn til Stofa A/S. Stofa står for Store Fællesantenne Anlæg. Det sker i forbindelse med at en række store virksomheder køber en stor del af selskabets aktier.
  • 1989: Stofa begynder at sælge tv-programmer til antenneforeninger. Frem til slutningen af 80’erne havde Stofa kun ét ben at stå på – nemlig opbygning og servicering af antenneanlæg.
  • 1997: Stofa kobler de første kunder på internettet
  • 2012: Stofa blev opkøbt af det daværende energiselskab SE. SE fusionerede i 2019 med Eniig til Norlys.

Kilde: Norlys

Læs også: Nyheder om telekommunikation