Cisco-event: Se nyhederne fra WebexOne 2021

Cisco WebexOne 2021 er i fuld gang, og vi har set flere nyheder, der skal gøre arbejdet på den hybride arbejdsplads bedre. Få oversigten her.

Cisco-event: Se nyhederne fra WebexOne 2021

Ciscos konference WebexOne 2021 kører lige nu på anden og sidste dag. Med de nye lanceringer på konferencen har Cisco de seneste 12 måneder præsenteret over 1.000 teknologier, nye værktøjer og forbedringer til Webex. Nyhederne på WebexOne 2021 har først og fremmest fokus på den hybride arbejdsplads – vi giver dig overblikket til de mest interessante nyheder.

Webex til den hybride arbejdsplads

Målet er, at alle skal have mulighed for at bruge Webex og deltage i møder, uanset hvor de befinder sig. Det kan være på kontoret, på farten eller på hjemmekontoret.

”De mange nye Webex-innovationer markerer et vigtigt skridt fremad for at hjælpe vores kunder med at frigøre potentialet i deres hybride arbejdsstyrker, så de kan samarbejde på nye måder og skabe en inkluderende oplevelse,” forklarer Jeetu Patel, der er vicepræsident og General Manager for Cisco Security and Collaboration i forbindelse med eventet.

Hvad er Cisco Webex? Det er kort fortalt en fuld værktøjssuite til opkald, møder og teamsamarbejde og giver mulighed for at tilpasse og integrere med funktioner, der passer til ens arbejdsproces. Platformen har end-to-end-datakryptering og -beskyttelse.

Se også: Påvirker hjemmearbejde trivslen?

Hologrammer, sundhed, B&O headset

Herunder præsenterer vi nogle af de vigtigste nyheder fra WebexOne 2021.

Webex Hologram: Giver mulighed for en større følelse af nærvær ved onlinemøder ved at levere fotorealistiske hologrammer. For deltagerne betyder det en oplevelse, forklarer Cisco, der er mere engagerende og realistisk i modsætning til at bruge avatarer.

Thrive Reset: Bliver tilgængelig for alle Webex Suite-brugere. Med Reset kan Webex-brugere downloade kurser og værktøjer, der kan hjælpe dem med at fokusere på for eksempel vejrtrækning og huske at rejse sig fra computeren og strække ud. Ledere får nu også mere personlige informationer ugentligt om for eksempel arbejdstidsmønstre.

Vidcast: Gør det nu muligt at optage, se og kommentere et møde, når det passer ind i en travl hverdag med mange møder og forskellige tidszoner. Beta-versionen er tilgængelig på vidcast.io og Vidcast bliver integreret med Webex i foråret 2022.

Webex Desk Mini: En mindre udgave af den 24 tommer store Desk med en 15,6 tommer stor interaktiv skærm med Full HD-opløsning og 64 graders HD-kamera, der automatisk fjerner baggrundsstøj. For første gang kommer den i flere farver (First Light, Carbon Black, Woodland Green, Nordic Blue og Desert Sand Limited Edition). Den loves at være klar til salg i begyndelsen af 2022.

Bang & Olufsen Cisco 980: Cisco og Bang & Olufsen har indledt et samarbejde om et premium-headset til den hybride arbejdsplads. Det beskrives som et multifunktionelt headset og er integreret med Webex.

Endelig kan vi også nævne, at Zoom, Microsoft Teams og Google Meet bliver integreret med Webex.

Se også: Nyheder om den hybride arbejdsplads