Apple Studio Display er en 27 tommer 5K-skærm til Mac – se pris

Apple Studio Display med 27 tommer 5K Retina-skærm og et lydsystem med seks hi-fi-højttalere med Dolby Atmos og rumlig lyd kan tilsluttes enhver Mac. Se pris.

Apple Studio Display er en 27 tommer 5K-skærm til Mac – se pris

Studio Display, som komplementerer den nye Mac Studio, der også netop er blevet lanceret af Apple, kan tilsluttes enhver Mac-computer. Den har en stor 27 tommer 5K Retina-skærm, et 12 MP ultravidvinkelkamera med I fokus-funktion samt et lydsystem med seks hi-fi-højttalere med Dolby Atmos og rumlig lyd.

Alt peger mod, at der kan være tale om den bedste computerskærm til dato.

Flot skærm til arbejdsbrug

Skærmen har 600 nits lysstyrke, bredere farveområde (P3) og understøttelse af mere end en milliard farver. True Tone-teknologien i skærmen justerer automatisk farvetemperaturen på skærmen i takt med ændringer i omgivelserne, så brugerne får en mere naturlig visuel oplevelse.

Skærmen er udstyret med antirefleksbelægning, som gør det mere behageligt at se på skærmen, og det forbedrer også læsbarheden. Til arbejdsstationer, hvor der er sollys eller kraftigt lys fra andre lyskilder, fås Studio Display også med en type glas med nanotekstur. Glas med nanotekstur, som blev lanceret for første gang i Pro Display XDR, spreder lyset for at reducere genskinnet endnu mere og giver på samme tid en fremragende billedkvalitet. Denne antirefleksbelægning skal også tilkøbes.

Studio Display har tre USB-C-porte og en Thunderbolt-port. Derudover er det muligt at tilslutte op til tre Studio Display-skærme til en MacBook Pro.

apple studio display 2

Se også: Hvilken slags computer hardware kan man få?

Justérbar fod

Ved hjælp af den indbyggede fod kan brugerne ændre skærmens hældning med op til 30 grader. For at opfylde forskellige behov på forskellige arbejdsstationer fås Studio Display også med en fod med justerbar hældning og højde (dog kun som tilvalg).

Den danner modvægt ved hjælp af en særlig arm, der får skærmen til at føles vægtløs, når man indstiller den. Der findes også en VESA Mount Adapter (tilvalg), som giver mulighed for at vælge liggende eller stående retning og dermed endnu mere fleksibilitet.

Priser og tilgængelighed

Studio Display fås fra 13 999 kroner og kan bestilles fra og med i dag. Også her vil leveringen ske fra den 18. marts.

Se også: Nyheder om hardware