Dell lancerer nye bærbare computere og skærm til den hybride arbejdsplads

Dell har løftet sløret for en række ultralette og kraftfulde bærbare computere og en stor, kurvet 49" computerskærm, der alle egner sig til den hybride arbejdsplads.

Dell lancerer nye bærbare computere og skærm til den hybride arbejdsplads

Den hybride arbejdsplads er kommet for at blive, og derfor er Dell klar med nye produkter i Latitude- og Precision-serierne for at imødekomme den hybride arbejdsform, hvor arbejdet kan foregå på kontoret, på farten og hjemmefra.

Læs også: Alt om hardware – hvilke slags computerhardware findes der?

2-i-1-pc med videoopkaldsfunktioner i touchpad

Dell Latitude 9440 er en 2-i-1-pc og verdens mindste 14” bærbare pc. Designet er inspireret af den populære XPS-serie, men dertil har den en række funktioner, som gør den særligt velegnet til en lang arbejdsdag.

Dell Latitude 9440. Foto: Dell

Den har haptisk touchpad med hurtig adgang til mikrofon, video, skærmdeling og chat under Zoom-opkald, og understøttelse af Microsoft Teams er også på vej.

Dell Latitude 9440 har en 16:10 QHD+ skærm og dybe taster, der gør den komfortabel at skrive på. Der er Wi-Fi 6E indbygget, og 5G-understøttelse kan tilkøbes. Den lette bærbare pc kommer med 13. generations Intel Core-processor.

Ultralette og tynde bærbare pc’er

Dell lancerer også den ultralette Latitude 7340 Ultralight- og Latitude 7440 Ultralight-serie. Begge har en slank og let formfaktor med en 14” skærm og vejer omkring 1 kg. Designet af magnesium gør dem til henholdsvis verdens mindste og letteste 14” og 13,3” premium bærbare pc’er. Som noget nyt har de fået et 5 megapixel kamera til videomøder og 5G-understøttelse.

Latitude 7340 Ultralight. Foto: Dell

Alle pc’erne kommer desuden med et større touchpad, top- og bundhøjttalere i høj kvalitet og en række forbedrede funktioner.

Pris og tilgængelighed på Dell Latitude 9440 offentliggøres senere. Latitude 7340 Ultralight, Latitude 7440 Ultralight, Latitude 7340, Latitude 7440, Latitude 7640 er tilgængelige allerede nu. Vejledende udsalgspriser starter fra 14.736,25 DKK.

Dell Precision 5680: Slank bærbar arbejdsstation

Den nye Dell Precision 5680 er en højtydende bærbar pc med en 16” InfinityEdge UHD+ PremierColor-skærm i 16:10-format.

Dell Precision 5680. Foto: Dell

Arbejdsstationen kommer med op til Intel Core i9-processor (45 W), op til 64 GB DDR5-hukommelse og NVIDIA RTX 5000 Ada Generation Laptop GPU. Over skærmen sidder et Full HD infrarødt kamera med både nærheds- og omgivende lyssensor. Dertil har den en HDMI-port, SD-kort i fuld størrelse og muligheden for at tilkøbe en kortlæser og EPR-teknologi (Extended Power Range), der sikrer mere strøm gennem et universelt USB-C-stik.

Dell Precision 5680 bliver tilgængelig den 18. maj 2023, og prisen offentliggøres på et senere tidspunkt.

Læs også: Jabra Engage 55 – nyt trådløst professionelt headset til arbejdspladsen

49” kurvet skærm kan vise to skærme på én gang

Dell UltraSharp 49 Curved USB-C Hub-skærm er en ny 49” kurvet pc-skærm, der kan opdeles i 27” QHD-partitioner helt uden ramme imellem. Dermed kan indholdet fra to computere vises på én og samme skærm.

Dell UltraSharp 49 Curved USB-C Hub. Foto: Dell

IPS Black-skærmpanelet har et kontrastforhold på 2000:1 og giver dobbelt så meget farvekontrast end ved en konventionel IPS-skærm. Dog kan kontrasten ikke matche OLED-teknologien.

Skærmen fungerer også som USB-C-hub og kan forsyne bærbare pc’er med op til 90 watt og kan levere 2,5 Gbit/s Ethernet.

Prisen på Dell UltraSharp 49 Curved USB-C Hub-skærmen bliver offentliggjort på et senere tidspunkt.

Læs også: Nyheder om hardware